دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات - در نشست آرمان های امام خمینی (ره) در واحد علوم و تحقیقات عنوان شدباید به نقش تاریخ سازی مکتب امام خمینی (ره) توجه کرد
نوع خبر

رئیس مرکز فرهنگی و دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست آرمان های امام خمینی (ره)که در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار شد ،گفت :  آنچه مهم می نماید این است که با مرور زمان نگاهمان به امام (ره) و آرمان های ایشان باید تاریخ ساز شود.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، دکتر جواد مددی در این نشست که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد ادامه داد: شاید اگر از کسی بپرسید چه تصویری از مکتب فکری امام(ره)  در ذهن دارید در پاسخ بگوید یک فرد عابد ، سیاسی ، انقلابی و دیگر موارد.... اما غافل از این که ایشان علاوه بر داشتن یک شخصیت تاریخی ، یک شخصیت تاریخ ساز نیز بودند.
دکتر مددی با بیان اینکه امام خمینی (ره) در روند تاریخی جهان تغییر ایجاد کردند افزود : بسیاری از مراکز فکری جهان برای تصمیم گیری به نحوی به افکار امام راحل تمسک می جویند. شاید ایجاد فرقه های انحرافی مثل داعش ، انحراف افکار از مکتب و تفکر امام باشد.
وی خاطر نشان کرد : افکار امام را در دو بعد می توان مورد بررسی قرار داد. بعد اول در تاریخ ایران است که امام در انقلاب ، برای گروه هایی با تفکر دین داری ، استقلال طلبی و یا آزادی خواهی جایگاهی قائل شد و افکار آن ها در این انقلاب متجلی شد.
دکتر مددی افزود: بعد دوم تاریخ سازی امام است که در مسیر ساخت این تاریخ سازی هستیم.
وی ادامه داد : عوامل تاریخ سازی امام راحل باعث جاری شدن مکاتب امام می شود. شاخص های این مکاتب شامل جامعه توحیدی ، تلفیق اخلاق ، فقه ، سیاست ، عرفان و وحدت و در نهایت جامعه مبتنی بر عقلانیت و نو آوری است.
دکتر مددی گفت: هرچه از زمان امام(ره) فاصله می گیریم ، نباید نگاه ما به مکاتب ایشان تاریخی باشد بلکه نگاه ما باید تاریخ ساز باشد.

چهارشنبه 12 خرداد 1395  14:34

آخرین تاریخ بازدید : پنجشنبه 2 آذر 1396  18:12:15
تعداد بازدید از این خبر : 1825

نشانی: تهران - انتهای بزرگراه شهید ستاری - میدان دانشگاه - بلوار شهدای حصارک - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات - کدپستی : 1477893855 صندوق پستی : 14515/775
تلفن : 44865179-82
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات می باشد.